Guilds
399,95 kr

Lagerstatus: På lager

Specifikation

Detaljer

Nomineret til Årets Voksen spil Guldbrikken 2017

Målet med spillet:

Er at skabe det mest prestigefyldte Guild ved at tiltrække byens vigtigste personligheder, ved at bygge et stort og funktionelt hovedkvarter, og tilfredsstille kongens forventninger som vist på motiv kortene. Prestige af et Guild er repræsenteret i spillet ved prestige points (PP).

 

Aldersgrænse:

Fra 12 år -

Tid:

40-100 minutter

Spillere:

2-4 spillere

Sprog:

Engelsk

 

Indeholder:

1 sekskantet spilleplade

4 spilleplader

80 sølvmønter

25 guldmønter

48 karakter kort

18 motiv kort

35 små værelsesfliser

18 store værelsesfliser

4 indgangsfliser (Som også identificere spillernes farver)

1 første spiller polet

1 tursmarkør polet eller cylinder

1 engelske spilleregler

1 engelsk almanak med udførlig beskrivelse af betydningen på kort osv.

Bedømmelser
Yderligere information

Detaljer

Den syv kongedømmes blodige krig har varet i over 30 år, og kongeriget Anderis oplever en periode med stor ekspansion, takket være den centrale position, der hurtigt har omdannet til en vigtig kommerciel vejkryds. Nye veje er bygget i kongeriget med en ny by grundlagt på deres mødested, der er vokset så meget, at kongen har besluttet at flytte hovedstaden der og bygge et nyt slot.

Der var mange firmaer af håndværkere, der allerede er til stede i byen, men nu er der Guilds, der er større og mere omfattende, magtfulde og i konkurrence med hinanden. Med målet om at opnå favor med Kongen, samler guildene de mest prestigefyldte personer i dem, for ikke at nævne dem der kan bringe den største tilstrømning af penge eller nyttigt talent. Hvilken bedre plads end det centrale torv for at finde nye medlemmer? Af denne grund placerer hver guild sine telt på den centrale plads hver uge og inviterer de personer, som det anser mest interessante for at tilmelde sig ved at incitivere dem med dyrebare gaver ...

Dette er bestemt ikke en billig operation, da det kan koste mange sølvtyper at sammensætte den mest overbevisende gave. Samtidig skal hvert guild bygge sit hovedkvarter og bruge store mængder guld til at forstørre det med en række luksuriøse værelser, der passer til medlemmerne; Hvis dette ikke var nok, skal guildene også tage højde for kongens nuværende smag på, hvad der er vigtigst for et Guild, der er værdigt for hans godkendelse. Vil du klare at gøre dit Guild skiller sig ud, så det bliver det vigtigste i byen? Hvilket betyder, vil du være villig til at bruge til at vinde kongens favør?