Leg med tal Mandalas - Familiespil

149,95 kr

Lagerstatus: På lager

Specifikation

Detaljer

Formål:
- at lære bogstaver og udtale ord
- at træne koncentrationsevne og finmotorik


Forberedelse
Bland SuperMandalas-kortene og Mandalas-bogstavkortene godt og spred dem ud på bordet med den grønne side opad.
Yngste deltager trækker et kort fra bordet, ser godt på det (uden at de andre deltagere ser kortet), og lægger det herefter tilbage på bordet på samme plads, som det blev taget fra. Herefter fortsætter turen videre til næste deltager - den, der sidder til venstre for spilleren.


SuperMandalas-kortene:
På SuperMandalas-kort er hele alfabetet illustreret. Når en af deltagerne trækker et SuperMandalas-kort, skal deltageren vende SuperMandalas-kortet om, så alle kan se det og sige Mandalas. Deltageren skal nu starte med at pege på ét af de andre kort på bordet og fortælle, hvilket bogstav deltageren tror, der er på det kort, han/hun peger på.


Forslag til handling, når man skal udpege mandalas bogstavkort:
- peg på et kort og sig bogstav-navnet, f.eks. A
- peg på et kort og nævn, hvad der er afbilledet på kortet, f.eks. A som ananas
- peg på et kort og nævn et navn, der begynder med bogstavet på kortet, f.eks. C som Cecilie
- peg på et kort og nævn et dyr, der begynder med bogstavet på kortet, f.eks. D som delfin
- peg på et kort og nævn et land eller en by, der begynder med bogstavet på kortet, f.eks. S som Spanien
- find selv på flere

Herefter vender deltageren kortet om (uden at de andre deltagere ser kortet). Hvis kortet viser det bogstav, deltageren netop har angivet, vinder deltageren kortet og skal vise det til de andre og tage det over til sig selv. Deltageren må nu pege på et nyt kort på bordet og forsøge at vinde det.
Hvis kortet ikke passer til det bogstav, deltageren har valgt, skal deltageren lægge kortet tilbage på den plads, det blev taget fra. Herefter fortsætter turen videre til næste deltager - den, der sidder til venstre for spilleren - som nu må udpege et bogstavkort. Når alle efter tur har udpeget et bogstavkort, udgår det anvendte SuperMandalas-kort af spillet.
Herefter er det næste deltager - den, der sidder til venstre for ham/hende, der trak SuperMandalas kortet - til at trække et bogstavkort og se godt på det, uden at de andre deltagere ser kortet, og lægge det tilbage på bordet på samme plads, som det blev taget fra, indtil en deltager igen trækker et SuperMandalas-kort.

Hvem vinder
Den/de deltager(e), der har flest Mandalas-bogstavkort, når alle 7 SuperMandalas-kort er udgået af spillet.

Graduér sværhedsgraden: LEG MED BOGSTAVER MANDALAS FAMILESPIL kan spilles med et varierende antal bogstavkort og SuperMandalas-kort, som er tilpasset deltagernes alder og koncentrationsevne.

Prøv at spille med 7, 14, eller 21 bogstavkort og vælg selv antallet af SuperMandalas-kort, der skal indgå i spillet. Vi anbefaler, at der indgår minimum 1 SuperMandalas-kort for hver 7 bogstavkort.

Rigtig god fornøjelse !

Sprog:
Danske spilleregler

Bedømmelser
Yderligere information

Detaljer

Underholdende og udfordrende bogstavsspil med 5 spilvarianter.
Superkreativt spil med masser af timers underholdning.