Rollespillet Varulv fra Theircelieux - ulvespil

125,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Specifikation

Detaljer

HISTORIEN
"Mørket sænker sig over Theircelieux..."
En søvnig landsby ved navn Thiercelieux er for nylig faldet i kløerne på varulve. Hver nat forvandles nogle af landsbyens indbyggere til menneskeædende ulve, som begår grusomme drab. Ingen ved, hvorfor det sker (huller i ozonlaget; måske?).
Der findes varulve, byboere og så byboere med specielle evner (bl.a. en synsk, en stille pige, en jæger, en heks, en kærlighedsgud og en tyv). I bliver bidt af det. Spillet spilles med hænderne op foran øjnene og er fuld af mystik og psykologi.
Spillets formål er enkelt: byboerne skal samarbejde om at jage varulvene ud, og varulvene skal æde byboerne én for én. 
Der kræves ingen forkundskaber til rollespil. Reglerne læses igennem og følges slavisk (så bliver du dygtigere og dygtigere). Dog vil det være en fordel, at gamemasteren er vant til at sætte lege i gang. 
Spillet er enten i en engelsk eller fransk udgave, men I vil modtage vores meget flotte danske spilleregler
i høj kvalitet i plakatformat, som er printet til at være i æsken. 

Hovedpunkter: 
Menneskeædende varulve

Mystik
Krimi
Psykologi
Samarbejde

Sprog:
Danske spilleregler English game rules
 

Anmeldelser: 
Vinder af Publikumspris på Cannes Spillefestival

På listen over bedste familiespil i Tyskland (en sensation for et gruppespil).
”Varulv" har solgt ikke mindre end 100.000 spil i Frankrig. 

Varulv - er også et godt pædagogisk værktøj. Spillet er på rekordtid blevet KULTSPILLET OVER DEM ALLE i de danske SFOér og fritids- og ungdomsklubber landet over. Her følger 3 udtalelser fra 3 institutioner, der er dybt imponerede over spillets formåen.

Et fantastisk spil - Tilst Fritidsklub / Århus
De er fuldstændig vilde med det - Havreloftet S.F.O-Klub / Fyn
Det bedste spil vi har - Brohavevej Fritidshjem / København

Ulrik fra Tilst Fritidsklub:
"Det er et FANTASTISK spil ... Siden introduktionen har spillet været i brug flere timer hver eneste dag og som du ved, er førsteudgaven allerede slidt op. Der er rigtig mange indgangsvinkler i forhold til at anvende spillet i et pædagogisk perspektiv. Fairplay: det er nødvendigt, at deltagerne overholder/ har et kodeks om kun at anvende de funktioner, som spillekortet berettiger til. Ansvar for fællesskabet: tilegne sig/have en forståelse af, at spillet kun kan fungere, når alle overholder reglerne, da det er forholdsvis nemt at snyde (især når der spilles uden gamemaster). Relationer skabes/etableres på tværs af alder, køn, kultur og venskaber. Det har ikke nogen betydning for medlemmerne, hvem der skal være med og hvilken relation man har til vedkommende. Det er mere vigtigt, at der er deltagere nok til at kunne gennemføre og helst med så mange som muligt. Fungerer uden voksenstyring: Rigtig mange vil gerne prøve at være gamemaster og formår også at udfylde rollen. Det er bemærkelsesværdigt, at det ikke kun er de sædvanlige "ledere", der får lov til at styre spillet, men at det er et bredt udsnit af medlemmerne, som får tildelt gamemaster rollen. Spiludvikling: medlemmerne har løbende udviklet deres egne regler og måder at anvende spillet på. Nogle har selv udformet deres eget spil med inspiration fra et andet univers, f.eks. Walt Disney.
Den overordnede konklusion er, at medlemmerne i Tilst Fritidsklub er fantastisk motiverede for at spille "ulvespil" og at det er det første kortspil (som jeg har set), der i den grad formår at samle de 10-14 årige på tværs af alder, køn, venskaber og kulturer.
Et andet vigtigt element ved spillet er det faktum, at det for medlemmerne ikke drejer sig om at vinde, men at de er mere fokuseret på det psykologiske spil deltagerne imellem. Efter spillet snakker de altid om hinandens evne til at tolke på ord, udtryk, handlinger og adfærd og i hvilken grad det lykkedes at bluffe hinanden. Tak for det" ............ Ulrik, Tilst Fritidsklub


LIDT HISTORIE om spillets oprindelse - hvis du vil vide mere.
Det er med stor ydmyghed og stolthed for os her i Four Esses, at vi har "spottet" spillet "Varulv" til Danmark.

Se også udvidelsen NEW MOON. Når først I er grebet af spillet, er New Moon et super supplement.

Bedømmelser
Yderligere information

Detaljer

KULTSPILLET - GARANTI FOR SUPER UNDERHOLDING.
Varulv er spillet, du tager frem, hvis en stemning skal brydes, og/eller folk skal lære hinanden bedre at kende eller I simpelthen bare elsker psykologi og krimi på højeste plan.

Alder: Fra 10 år 

Antal deltagere: 8 - 18 pers.

Spilletid: 20 - 30 min.

Indhold:
24 Kort

Spilleregler